"O ZAMAN KABUL ETSEYDİK ŞİMDİ YENİ STADYUM BİTMİŞTİ"

15/10/2016
15
EKİ
2016

Bolu milletvekili Ali Ercoşkun Boluspor'u ziyaret etti. Ziyarette çok sayıda Boluspor yöneticisi hazır bulunurken gündem yine yeni stadyum oldu. 

ziyarette yapılan açıklamalar şöyle;

Boluspor başkanı Necip Çarıkcı "Öncelikle bu ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz. Yönetim kurulumuz ile beraber Mayıs ayında göreve geldik. Sayın Vekilimiz ile beraber geçmişte Boluspor'da çalıştık. Kendisi hem Yönetim Kurulunda görev yaptı, hem de iç saha ve deplasman maçlarımızda yanımızda oldu. Futbolu seven, Boluspor'u seven bir arkadaşımız. Buraya gelmesi bizim için güzel bir şey. 2004 yılında başta Belediye Başkanımız ve Vekilimizin desteğiyle Başkan oldum. Yaklaşık 12 yıldır hep beraber Boluspor için çalışmaktayız. Boluspor'un şimdiki durumuna baktığımızda o günlere göre çok büyük bir mesafe kaydetti. Tabii bunda Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Teşkilatımız ve Bolu'da ki bütün herkes bu konuda destek oldu. Başka İzzet Baysal Bolu için bir değerse, Bolu halkının bir diğer değeri de Boluspor'dur. Burada tek eksik olan Boluspor'un Süper Lig'e çıkması. Bunun içinde Yönetim Kurulumuz ve Fuat Çapa hocamız ile beraber 3 yıllık bir plan yaptık. Şuan iyi bir puanımız var ve ligde iyi gidiyoruz. Bu sene başarı gelmesi içinde çabalayacağız. Bu takımı şampiyon yapmak için elimizden gelen herşeyi sağlayacağız. Bunu yaparken de başta Bolu'dan destek istiyoruz. Bu son 3-4 ay zarfında da hep şunu söyledik; Boluspor'un en büyük destekçisi esnafımızdır. 425 firma Boluspor'a destek oldu. En kısa zamanda da destek olan firmalarımıza teşekkür plaketi vereceğiz. Kulübümüz şuan tekrar bir yapılanma içerisinde. Bütün herkesin beklentisi takımımızın şampiyon olması. Yaklaşık 25 sene oldu. Bunun için çaba göstereceğiz. Sayın Vekilimiz bugün bizi ziyaretti. Şuan istediğimiz bir stadyum projesi. 30 tane şehirde stadyum yapıldı. Bu takım şampiyon olduğu takdirde biz nerede maç oynayacağız? Bu anlamda da baştaki büyüklerimizden, Bolu'daki siyasilerden tek istediğimiz bu. Bolu futbol şehri. Bu anlamda da Sayın Vekilimizden bu konuda destek bekliyoruz. Çünkü bu şehir, bu taraftara yeni stada layık. Belediyemiz yer konusunda çalışmalara başladılar. İnşallah yer bulunur. Sayın Vekilim ve İlçe Başkanıma teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun "Bugün, AK Parti Teşkilatımız, Merkez İlçe Başkanımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Bolu'nun her şeyden üstte, siyasetten, ticaretten, Bolu'daki her olgudan daha üstte bir konumda ve Bolu'nun hem Türkiye'de, hem de dünyada en fazla marka değeri olan Bolusporumuzdayız. Öncelikle kazasız, belasız, sakatlık olmadan iyi bir lig, iyi bir sezon temenni ediyorum. Teknik Heyetimize, futbolcularımıza inşallah sportif başarı tabi ki önemli ama diğer taraftan yensek de yenilsek de, iyi günde de kötü günde de Boluspor'a bu manada başarılar temenni ediyorum. Bolu hem coğrafi konumu itibariyle, hem de Ankara ve İstanbul arasında iki büyük metropol arasında bulunması itibariyle ve doğal güzelliklerinin de eşi benzeri bulunmamış seviyede olmasıyla Türkiye'nin gözbebeği bir il. Bolu'nun önümüzdeki süreçte en önemli gelişimi öze

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.