NEFES KESEN MAÇI SULTANLAR KAZANDI

08/02/2017
08
ŞUB
2017

Bayanlar Voleybol 1. Ligi B gurubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı önemli bir galibiyete imza attı. Ligde 4. Sırada bulunan Pursaklar Voleybol İhtisas takımını konuk eden Sultanlar karşılaşmadan 3 – 1 galip ayrılarak 4. Sıraya yerleşti. Play-off yolunda en önemli maçlardan biri olan Pursaklar karşısında 2 – 0 öne geçen sultanlar, nefes kesen 4. Set sonunda karşılaşmadan 3 – 1 galip olarak ayrıldı.

İkinci devrenin başında sakatlanan ve 5 maçtır takımı ile maçlara çıkamayan takım Kaptanı Gizem Nur Saka’nın büyük katkı sağladığı karşılaşmada Bolunun Sultanları play – off kapısını araladı. Geçen hafta oynanan Kazan Belediye müsabakasının 2. Setinde itirazdan diskalifiye edilen Baş Antrenör Bülent Ütün yerine sahaya çıkan Yardımcı Antrenör Behçet Erdoğan tecrübesi ve sakinliği ile takımına büyük katkı yaparak galibiyette önemli rol oynayan bir diğer isim oldu.

Play – off yolunda en önemli maçlarından birinde galip gelen Bolunun Sultanları ligin 21. Hafta müsabakasında ise Ankara temsilcisi Numune DSİ takımına konuk oluyor. 12 Şubat Pazar günü saat 16:00 da oynanacak olan karşılaşma Beştepe spor salonunda oynanacak.       

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.