Ne hallere düştük...

28/04/2013
28
NİS
2013

PTT 1. Lig’in 32. Haftasında sahasında Bucaspor’u konuk eden Boluspor rakibine 5-2’lik skorla farklı bir şekilde mağlup oldu. Sarı lacivertli ekibe karşı aldığı bu mağlubiyetle play-off umutları kalmayan kırmızı beyazlılar, ligde kalmanın hesaplarını yapar oldu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda aldığı Ankaragücüspor mağlubiyetiyle play-off’tan uzaklaşan Boluspor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Bucaspor karşısında hüsrana uğradı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan kırmızı beyazlılar karşılaşmadan 5-2’lik skorla mağlup ayrıldı.

Boluspor karşılaşmaya kalede Eser, savunmada Savaş, Dixon, Gençer, Hakan, orta sahada Emre Kılınç, Cihan, Barbaros, Alp, Vedat ve ileride İskender on biri ile başladı.

İlk yarıda işi bitirdiler

Teknik Direktör Oğuz Çetin’in görevinden ayrılmasının ardından Osman Nuri Işılar yönetiminde sahaya çıkan Boluspor 11. dakikada Mehmet Batdal’ın attığı gol ile geriye düşerken, 42. dakikada da Yasin’in attığı gol skoru 2-0’a getirdi.

Abdulaziz’le umutlandık ama…

İkinci yarıya Cihan – Abdulaziz ve Dixon – Muhammet değişiklikleriyle başlayan kırmızı beyazlı ekip 67. dakikada Abdulaziz’in attığı gol ile farkı 1’e indirdi. Kırmızı beyazlıların bu golüne 72’de Yasin 81’de Mehmet İncebacak ve 86’da Mehmet Batdal ile cevap veren konuk ekip skoru 5-1’e getirirken, 90. dakikada Barbaros’la bulduğumuz gol skoru tayin etti

Bucaspor aldığı bu galibiyetle puanını 49’a yükseltirken, kırmızı beyazlılar 40 puanda kaldı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.