NAKLEN YAYIN KONUSUNDA YENİ BİR UMUT

10/10/2016
10
EKİ
2016

 Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, yaptığı açıklamada “7 hafta itibariyle maçların TRT 1’den yayınlanacağın duyumunu aldık. Bunun için federasyonumuz yoğun bir çaba gösteriyor” diyerek futbolseverlerin haftalardır beklediği müjdeyi verdi .

TRT-1’den yayınlanacak

TFF 1. Lig’in yayın konusundaki çilesi nihayet sona eriyor. Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal Futbol arena sitesine yaptığı açıklamada maçların bu haftadan itibaren TRT’den yayınlanacağını söyledi. Ünal, “Bizim aldığımız duyumlara göre milli aranın ardından TFF 1. Lig’in 7. Haftası itibariyle maçlar TRT 1’den yayınlanmaya başlanacak. Çalışmalar bu yönde. Yoğun bir çaba gösteriyor federasyonumuz. Yayın hakları ücretlerini bu süreçte almaya devam ettik” dedi.

 “21 milyon taraftar mağdur”

Öte yandan maçların yayınlanmaması nedeniyle hakemlerin rahat davrandığını vurgulayan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, şu ifadelere yer verdi; “Sponsorlarımız ve reklam verenlerimiz maçların yayınlanmaması yönünde üstümüze geliyorlar. Öte yandan 21 milyon taraftarın mağduriyeti söz konusu. Rakiplerimizin maçlarını izleyemiyoruz. Hakemlerde rahat tavırlar sergiliyor. Bu mağduriyetin ortadan kalkmasını umut ediyoruz” dedi. Ünal’ın bu açıklamaları futbolseverler tarafından mutlulukla karşılandı. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.