MÜTHİŞ İKİLİ TAKIMA ÇABUK UYUM SAĞLADI

08/02/2019
08
ŞUB
2019

Boluspor'un devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı yabancı oyuncular Vukadin Vukadinovic ile Matic Fink Afjet Afyonspor maçı ile ilk kez Boluspor formasını giyecekler. İki yeni oyuncunun takıma çabuk kaynaştığı görülürken, hırslı ve istekli olmaları teknik direktör Orhan Kaynak'ı oldukça memnun ediyor. Hocanın bu iki ismi Afyon maçında ilk on birde sahaya sürmesi bekleniyor.

Daha önce Sparta Prag forması giyen Vukadin Vukadinovic ve Çaykur Rizespor forması giyen Matic Fink Ümraniyespor maçında forma giyememişlerdi. Tecrübeli oyuncular takımları ile taktik antrenmanlarında ilk on birde sahada yer alırlarken, teknik direktör Orhan Kaynak'ın Vukadinovic'i zaman zaman forvette de denediği öğrenildi. Sırp oyuncu sağ kanatın yanı sıra forvette ve 3. bölgenin her yerinde oynayabiliyor. 

Sağ bekte Uğur Akdemir'in gönderilmesinin ardından bu geçiş dönemini Hayrullah ile kapatan Boluspor'da bu mevkii için Rizespor'dan alınan Matic Fink yine savuma da önemli bir isim olarak dikkat çekiyor.        

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.