MUSTAFA UĞUR BOLUSPOR'A, SAİT HOCA ADANADEMİRSPOR'A KARŞI

15/02/2018
15
ŞUB
2018

Spor Toto 1. Ligin 22. haftasında Adana'da karşılaşacak olan Adanademirspor Boluspor maçı iki ekibin teknik direktörleri Mustafa Uğur ve Sait Karafırtınaların rakiplerine karşı karnesini değerlendirdik.  

MUSTAFA HOCA BOLUSPOR'A KARŞI MAĞLUP

Bir dönem Boluspor'da da görev yapan Adanademirspor teknik direktörü Mustafa Uğur Boluspor'a karşı 7 kez mücadele etti. Tecrübeli teknik adam takımı ile bu maçların 1'ini kazanırken, 2'sinde berabere kaldı. Uğur 4 maçta ise Boluspor'a karşı mağlup oldu.  

SAİT HOCA ADANADEMİR BERABERLİĞİ

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar ise çalıştırdığı takımları ile Adanademirspor'a karşı 6 maça çıktı. 1 maçta mağlup olan Karafırtınalar, 1 kez de Adana temsilcisini mağlup etmeyi başardı. Sait hoca Adanademirspor'a karşı çıktığı 4 maçta ise taraflar yenişemedi.  

ARALARINDA 4'ÜNCÜ MAÇLARINA ÇIKACAKLAR

Daha önce 3 kez takımları ile karşı karşıya gelen Sait Karafırtınalar ve Musafa Uğur mücadelelerinde ise Sait hocanın Uğur'a karşı 2 galibiyeti bulunuyor. Karafırtınalar Bucaspor'un başındayken Mustafa Uğur'un ekipleri Adanademirspor'u ve Karşıyaka'yı 2 kez yenmeyi başarmıştı. İki teknik direktörün 2013 yılında 5-5 sona eren Adanadmeirspor Bucaspor maçı ise tarihteki yerini koruyor..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.