Mustafa Ericek ve Çarıkcı'dan stadyuma LCD televizyon

16/02/2012
16
ŞUB
2012

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı, geçtiğimiz hafta şeref tribünü ile basın tribününe konulan ve 6 bin 500 TL değerindeki üç adet LCD ekranın parasının Mustafa Ericek, Ercan Albayrak ve kendisi tarafından karşılandığını ifade etti. LCD ekranlar için çeşitli dedikodular üretilmişti.
 
Boluspor yönetimi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında şeref tribünü ve basın tribününe üç adet LCD ekran taktırarak tribündekilerin maçı yakından takip etmelerini sağlamıştı. Bazı taraftarlar LCD ekranlar için dedikodular üretince Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı konuyla ilgili açıklama yaptı.
 

KULÜBÜN KASASINDAN PARA ÇIKMADI

Necip Çarıkçı, LCD ekranların parasının ne kulübün kasasından çıktığını ne de birilerine rant sağlandığını ifade etti. Çarıkçı, “Sayın Valimiz İbrahim Özçimen Sakaryaspor deplasmanında LCD ekranları görünce Bolu’ya da yapabileceğimizi söyledi. Bizde 3 adet LCD aldık. LCD’lerin paraları 6 bin 500 tl tutmuş olup ücretleri yönetim kurulu üyelerimiz Mustafa Ericek, Ercan Albayrak ve ben karşıladım. Kulübün kasasından çıkan bir para yok” dedi. 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.