Murat Çelik köşesinden bombaladı. "Boluspor’un geleceği satılıyor"

12/07/2013
12
TEM
2013

Şampiyon Gazetesi yazarı Murat Çelik aralarında Emre Kılınç'ın da bulunduğu 5 oyuncunun Gençlerbirliği'ne sadece 950 bin TL'ye satılmasını yazısında oldukça ağır eleştirdi.

Çelik'in yazısı şöyle;

Bolu Şampiyon Gazetesi ve Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Çelik, Boluspor’un 5 genç oyuncusunun Gençlerbirliği’ne satılacağı yönünde çıkan haberlerin doğruluk payının artması üzerine sitem etti. Başkan ve yönetimi topa tutan Çelik, tarihi hata için bakın ne dedi; 

Dün akşam saatleriydi. İftara dakikalar kalmış, karnımda zil çalıyordu. Hoca ezanı okusun da orucumuzu açalım diye beklerken ‘zııırr’ diye telefonum çalmaya başladı. Bir ağabeyim hışımla, “La abisinin yetiş, bizim Boluspor’un gençlerini satıyallarımış. Bedavaya veriyalla, hiç mi değeri yok bu çocukların” diye haykırmaya başladı.  

Hemen ufak çaplı bir araştırmadan sonra şok oldum. 15 yaşındaki Cengizhan Akgün, 16 yaşındaki iki yıldız adayımız Mustafa Coşkun ve Furkan Narin, 18 yaşındaki Mehmet Bektaş ile Emre Kılınç’ımızın yüzde 90 satıldığını öğrendim.  

Hala kimseden kesin açıklama yok. Ama Gençlerbirliği, bu 5 genç yıldızımıza toplam 850-950 bin TL arası para vererek satın alacakmış. Buraya kadar her şey iyi, güzel. Peki, şimdi soruyorum…  

-Koskoca Boluspor Kulübü, 950 bin TL paraya muhtaç mı kaldı?

-Bir kulüp başkanı, 950 bin TL parayı toplayamıyorsa sezon sonunu nasıl görecek?

-Maddi imkansızlıktan yakınan başkan ve yönetimi, iç transfere neden dış transferden fazla para harcamıştır?

-Yıllardır 5 ayrı genç futbolcuya harcanan emekler bu kadar ucuz fiyatlara kim tarafından satıldı?  

Daha düne kadar genç yıldızımız Emre Kılınç’ın Galatasaray’la adı anılıp, 850 bin TL artı iki oyuncu teklifleri yaşanırken, bugün 5 oyuncunun aynı fiyata başka bir kulübe satılması akıl kar işi değildir. Bugün ufacık para sıkıntısını çözmek için çocuklarını satan, yarın daha büyük sıkıntılara girdiğinde kulübü bile satarsa şaşmam!

 Boluspor yönetimi, eğer bu transferleri gerçekleştirmiş olursa, “Boluspor’un geleceğini satmış” demektir. Bundan da büyük ayıp olamaz. Bence böyle bir hata yapmaya hazırsanız, gelin yol yakınken vazgeçin. Yoksa bu camia sizi affetmeyecektir.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.