Mersin İdmanyurdu'ndan Karşıyaka 3'lük tarife

31/08/2013
31
AĞU
2013

PTT 1. Lig'de Karşıyaka'yı misafir eden Mersin İdman Yurdu, rakibini Mahmut, Güven ve Kenan'ın golleriyle 3-0 yendi ve sezonun ilk galibiyetini elde etti.

PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında Mersin İdman Yurdu ile Karşıyaka kozlarını paylaştı. Egeli rakibini Mahmut, Güven ve Kenan'ın golleriyle 3-0 mağlup eden Kırmızı-Lacivertli takım sezonun ilk galibiyetine seyircisi önünde ulaştı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Mersin İdman Yurdu, 28'de Mahmut Temür ile üstünlüğü yakaladı: 1-0. İlk devre bu sonuçla tamamlanırken, 53'te Güven Varol farkı ikiye çıkardı: 2-0. Karşıyaka karşısında üstün bir oyun sergileyen Mersin'de sahneye çıkan Kenan Şahin 70'de kaydettiği golle skoru tayin etti: 3-0.

Ligin ilk haftasını bay geçen, geçen hafta ise deplasmanda Orduspor ile golsüz berabere kalan Mersin İdman Yurdu, bu sonuçla sezonun ilk galibiyetini elde etti ve puanını 4'e çıkardı. Ligin ilk maçında Şanlıurfa'dan 1 puanla dönen, geçtiğimiz hafta ise sahasında Adanaspor'u tek golle geçen Karşıyaka, sezonun ilk yenilgisini aldı ve 4 puanda kaldı.

Trtspor.com.tr

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.