MELİH OKUTAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

14/04/2020
14
NİS
2020

Boluspor'un yıldız oyuncusu Melih Okutan açıklamalarda bulundu. İşte mecburi verilen arada ve evde izole olan Okutan'ın önemli açıklamaları...

"AİLEMLE BİRLİKTE İZOLE OLDUK"

Yaklaşık 3 haftadır evlerdeyiz. Kendimizi izole ettik. Türk halkı kendini izole etti. Liglere ara verildiğinden bu yana 3 haftadır evdeyiz. Bende şu an ailemle birlikte evde vakit geçiriyorum. Böyle bir süreci yaşamak zorundayız. Bir süre daha böyle yaşayacağımızı düşünüyorum.

"VERİLEN PROGRAMI EVDE UYGULUYORUZ"

İzine ayrılmadan önce bize programlar verildi. Evde antrenmanlara devam etmek zorundayız ve vücudumuzu pasif durumda bırakamayız. Evde kuvvet anrenmanlarına devam ediyorum.Bunlar yeterli değil ve ligler başlamadan en az 1 aya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Avrupa'da 4'lü 5'li gruplar halinde çalışıldığını biliyorum ama biz Boluspor olarak böyle bir uygulamaya başlamadık.

"Kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Boluspor olarak son 3 haftada iyi bir çıkış yakaladık, maçları ve antrenmanları özledik. Son 3 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik almıştık ve kötü bir sezon geçirmiş olabiliriz ancak, böyle bir ara bizim çıkışımıza bir dur demiş olabilir ama takım arkadaşlarımız ile lig kaldığı yerden başlayınca daha motive olarak başlayacağız. İnşallah bu süreç geçecek ve tekrar kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.