MEHMET ALTIPARMAK'IN HEDEFİ BÜYÜK

14/04/2020
14
NİS
2020

Hatayspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Kariyer hedeflerini açıklayan Altıparmak, en büyük amaçlarından birinin A Milli Takımı çalıştırdıktan sonra Avrupa'da görev yapmak olduğunu söyledi.

Hatayspor'un şampiyon olarak Süper Lig'e çıkacağını ifade eden Altıparmak, "Hedefimiz şampiyon olup Süper Lig'e çıkmak. Şu anda en avantajlı takım biziz. İnşallah bunu 6 maçlık periyotta devam ettirip şampiyon olacağız ve Süper Lig'e çıkacağız. Şehrimizde büyük bir beklenti var. 53 yıllık bir özlem var. İnşallah bu hasreti 6 maç sonra dindirip Süper Lig'e çıkacağız. Beklentimiz bu yönde" dedi.

"Hedefim A Milli Takım ve Avrupa"

En büyük hedefinin Avrupa'da çalışmak olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "Alt liglerde çok büyük işler yaptık. İnşallah artık sıra Süper Lig'de. Hepimizin kişisel hedefleri var. Öncelikle Süper Lig'de devam eden bir hoca olmak... En büyük kişisel hedefim A Milli Takımı çalıştırmak.


Bunu her zaman söylüyorum. Tabii ki Süper Lig'de 4 büyük takımdan birini çalıştırmak isterim. A Milli Takım'dan sonra Avrupa'da çalışmak isterim. Aşağıdan çok donanımlı hocalar geliyor. En büyük amaçlarımdan biri Avrupa'da Türk bir hoca olarak çalışmak" ifadelerini kullandı.

"Emre Akbaba en iyi yerli oyuncu"

Alanyaspor'dan eski öğrencisi Emre Akbaba'nın gelişimini yorumlayan Altıparmak, "Emre Akbaba'yı ben Maraş Belediyespor'da oynarken gördüm. O zaman Antalyaspor'un futbolcusuydu ve Alanyaspor'a onu kiralık olarak aldık. 2 sene çalıştık.

Şu anda en iyi yerli oyuncu diyebilirim. Çok zeki ve akıllı bir oyuncu. Layık olduğu yerlere de geldi ve daha da fazlası olacak. Büyük şanssızlıklar yaşadı. Genç olması şans ama. Bu sakatlıkları ileri yaşlarda yaşasaydı daha geç dönebilirdi. O iyi olduğu zaman onu seyretmek büyük bir zevk. Avrupa'ya gidecek oyunlardan ilk olarak onu yazabiliriz" sözlerini kullandı.

HASAN BEGDİLİ - AJANSSPOR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.