MANİSASPOR GÜNDE ÇİFT İDMANLA HAZIRLANIYOR

05/02/2018
05
ŞUB
2018

Manisaspor Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına pazartesi günü saat 11:00 ve 17:00’de, Teknik Direktör Taner Taşkın yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanlar ile devam etti.

Manisaspor'da akşam antrenmanı ısınma çalışmasıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden, futbolcuların hırslı, istekli ve bir o kadarda neşeli oldukları antrenman dar alan oyunlarının ardından stretching ile tamamlandı. Dar alan oyunlarında galip gelen beyaz takım objektiflere galibiyet pozu da verdi.

Ege ekibinde sabah antrenmanında Bakaki ile girdiği ikili mücadele sol ayak tarak kemiğine darbe alan Uğur Pamuk antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Manisspor'da izinli olan Timur Karagülmez ve gribal enfeksiyon geçiren Göktuğ Bakırbaş sabah ve akşam antrenmanlarında yer almazken, gribal enfeksiyon geçiren Hikmet Balioğlu sabah antrenmanında dinlendirildi. Akşam antrenmanında takımla birlikte çalışmada yer aldı. Uğur Pamuk ve Göktuğ Bakırbaş’ın Boluspor maçında görev alıp almayacağı Perşembe günü netlik kazanacak.

Siyah-beyazlılar 6 Şubat Salı günü saat 11:00 ve 17:00’de gerçekleştirilecek antrenmanlar ile hazırlıklarını sürdürecekler.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.