MANİSA'NIN GOLCÜSÜNDEN BOLUSPOR MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMA

08/02/2018
08
ŞUB
2018

Manisaspor'un golcü oyuncusu Slavko Perovic, Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında, deplasmanda Boluspor ile oynayacakları karşılaşma öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.
 
Slavko Perovic, bu hafta Boluspor karşısına kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “Teknik Direktörümüz Taner Taşkın’ın önderliğinde çok iyi bir çalışma süreci geçirerek bu karşılaşmaya hazırlandık. Boluspor maçında, ardından kalan maçlarımızda da mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.” dedi.
 
Grandmedical Manisasporun çok zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Perovic, “Bu zor dönemde verdikleri desteklerle motivasyonumuza katkı sağlayan AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur ve eski yöneticilerimizden Mehmet Mustafa Güres’e takım arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Onların verdiği desteğin yanı sıra geçtiğimiz haftalarda maça gittiğimiz Samsun’da, Samsun Valisi’nin Samsunspor’un sorunlarıyla dertlenip, Samsunspor’a destek olma çabası içinde olması da Manisa’daki bütün kurum ve kuruluşlara da örnek olmalı.” diye konuştu.    
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.