MAÇIN ÖZETİ: DENİZLİSPOR İSTEDİĞİNİ ALDI

24/12/2017
24
ARA
2017

TFF 1. ligin ilk yarısının son maçında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşan Boluspor 3 puan parolası ile gittiği maçtan 1 puanla dönüyor. İlk yarıda karşılıklı atılan gollerin belirlediği karşılaşmanın sonucu iki takımada yaramadı.

Boluspor Denizlispor maçına Gökhan, Renato, Alim, Furkan, Caner, Özgür, Yusuf, İrfan, Mustafa, Akabueze, Poepon on biri ile çıktı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar cezalı Umut'un yerine Caner'e sakatlığı süren İshak'ın yerine ise Özgür'e ilk onbir de şans verdi. İlk yarıda iki takımda dengeli bir oyun ortaya koyarken, Denizlispor Cihan  ile 27'inci dakikada öne geçti. Boluspor bu golden sonra rakip kalede daha etkili olurken beraberlik golü 43'üncü dakikada Poepon'dan geldi ve ilk yarı sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısına Boluspor daha etkili başladı.  Kırmızı beyazlılar 3 puan arzuladığı maçın bu devresinde daha iyi görünse de maç boyunca yaşadığı final pası sorunu etkili olduğu bu dakikalarda da ortaya çıktı. Rakip yarı sahada daha çok gözüken Boluspor,  istenilen pozisyonlara yine etkili olduğu bu bölümde giremeyince net pozisyon üretmekte zorlandı. Son bölümlerde Denizlispor Boluspor baskısını kırarken, kontra ataklarla maçın son bölümlerinde kırmızı beyazlı ekibin kalesinde önemli pozisyonlar yakaladı. Boluspor'da Sait hoca Guido, Santos ve Melih hamleleri yapsa da sonuç değişmedi ve maça 1 puan parolası ile çıkan Denizlispor istediğini alırken, 3 puan amacıyla maça çıkan Boluspor çok önemli 2 puanı Denizli'de bıraktı. 

Bu sonuçla Boluspor  ilk devreyi 24 puanla tamamladı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.