MAÇIN ARDINDAN ÇAPA VE KILIÇ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

17/12/2016
17
ARA
2016

TFF 1'inci Liginde Şanlıurfaspor-Boluspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra basın toplantısında konuşan teknik direktörü Kemal Kılıç, Kayseri'de yaşanan terör saldırısının ardından aldıkları galibiyete sevinemediklerini söyledi.

TFF 1'inci Liginde Şanlıurfaspor-Boluspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra basın toplantısında konuşan teknik direktörü Kemal Kılıç, Kayseri'de yaşanan terör saldırısının ardından aldıkları galibiyete sevinemediklerini söyledi.

Kılıç, Kayseri'deki saldırının kendilerini üzdüğünü belirterek, "Maçla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Bu gün yaşanan olaylardan dolayı çok üzgünüz. O kadar fazla üzülüyoruz o kadar fazla içimiz yanıyor ki maça bile konsantre olmak çok zor bu şartlar altında. Herkesten özür diliyorum. Zaten herkes benim gibi düşünüyor. Evlatlarımız ölüyor, insanlarımız ölüyor biz burada gole seviniyoruz. O kadar manasız geliyor ki bana dolaysıyla konuşmanın bir anlamının olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ise "Karşılaşmanın ilk 25-30 dakikası bizim için olumluydu. Oyun olarak istediğimiz şekilde oyunu gerçekleştirdik. Birkaç tane pozisyonda yakaladık. Son 2-3 haftada Şanlıurfa’nın özellikle çıkışının neye bağlı olduğunu da çok iyi biliyorduk. Çünkü duran toplarda çok etkililerdi. Kontraya çok iyi çıkıyorlardı. Nitekim de, yediğimiz 1’inci gol öyle gerçekleşti. Tam tekrar oyuna biz hakim olduğumuz dönemde 2’inci golü kontradan yedik. 2.devre, ise, 2-1’e yakalamak için iki tane hamle yaptık ama bunun belirli riskleri olduğunu da biliyorduk. Çünkü 2-0’ı çok fazla rakibi zorlamayarakta oynamayabilirdik ama bulunduğumuz konum itibariyle bizim puanlara ihtiyacımız vardı. İki tane forvete oyuncu katarak 2-1’i yakalayamadığınız zaman diğer taraftan önde Batuhan’ın topu iyi tutması etrafındaki üçlünün çok iyi hareketli olması bunun risk taşıdığını biliyorduk. Nitekim de, yemiş olduğumuz 3 ve 4’üncü golde öyle gerçekleşti. Biz bugün takım olarak, iyi oynadığımızı söyleyemeyiz. İlk 25-30 dakika dışında. Diğer taraftan da Urfa bulmuş alanları çok iyi bir şekilde değerlendirdi. Bize 2 hafta göstermiş oldukları analizleri, bugün bir defa daha tekrarlama fırsatı buldular, biz onları bu fırsatı bulduk daha doğrusu. Kendilerini kutluyorum, bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyorum." dedi
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.