MAÇIN ARDINDAN AÇIKLAMALAR...

13/05/2016
13
MAY
2016

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, sahalarında Boluspor'a 3-1 yenildikleri maçta istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İrfan Buz, sezonu galibiyetle kapatmak istediklerini ancak bunu başaramadıklarını vurgulayarak, "Futbolcularımız motivasyonlarını tam olarak sahaya yansıtamadı. Taraftarımızın önünde istediğimiz sonucu alamadığımız için özür diliyoruz." dedi.

İyi bir sezon geçirdiklerini kaydeden Buz, "Futbolcu kardeşlerimi öncelikle kutlamak istiyorum. Gerçekten zorlu bir dönemden geçtik. Bizim kadro derinliğimiz de çok fazla değildi ve 19-20 kişiyle götürdük. Arkadaşlarımız ellerinden gelen bütün mücadeleyi sergiledi. Play-off etabına kalabilme adına da ellerinden gelen her şeyi yaptılar." ifadelerini kullandı.

Boluspor cephesi

Boluspor Teknik Sorumlusu Çetiner Erdoğan, sezonun son maçında genç oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla mücadele etmelerine karşın iyi bir sonuç aldıklarını vurguladı.

Genç oyuncularına Alima Yeni Malatyaspor karşısında fırsat verdiğini aktaran Erdoğan, "Bu maçta 21 yaş altı takımımızdan aldığımız 7 futbolcumuzu oynattık. Bu genç oyuncularımızın iyi mücadelesiyle de galibiyeti aldık. Sonuçtan dolayı çok mutluyum. Hedefimiz alt yapıdan A takıma oyuncular kazandırmak ve onları Türk futboluna en iyi şekilde hazırlamak." değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.