Liste arayışları kapalı kapılar ardında devam ediyor

21/05/2013
21
MAY
2013

Boluspor’da kongreye sayılı günler kala kimlerin aday olacağı merakla beklenirken, mevcut Başkan Abdullah Abat’ın bir dönem daha delegelerden destek isteyeceği ve yeni bir yönetici grubuyla yola devam edeceği ifade edildi.Abat, yönetimde yeni yüzler ve yeni vizyon ile kamuoyunun karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kongre 24 Mayıs’ta yapılacak ve çoğunluk sağlanamadığı takdirde 31 Mayıs’a ertelenecek.  


Kongre öncesinde Boluspor’da kelimenin tam anlamıyla yaprak kıpırdamıyor. Geçtiğimiz haftalarda kamuoyunda birçok ismin konulduğu ancak, Abdullah Abat’ın yapılacak olan kongrede, çalışmalarını kapalı kapılar ardında tüm hızıyla sürdürdüğü ifade ediliyor.


YENİ İSİMLERLE GELİYOR


Boluspor Başkanı Abdullah Abat, kongrede tekrar aday olacağını daha önce yaptığı açıklamalarda deklare etmişti. Abat’ın yeni yüzler ve genç isimlerle yola devam edeceği ve 3 yıllık plan yaparak delegelerden destek isteyeceği gelen bilgiler arasında. 

Geçtiğimiz sezon takımın istenilen performansı verememesi ve yapılan hatalar göz önünde bulunduran Abdullah Abat bu kez adımlarını sağlam atıyor. Yönetimde bazı isimlerin Başkan Abat’la konuşarak yeni seçilecek yönetimden aflarını istedikleri öğrenildi. Başkan, geçmiş yönetimlerde görev yapmış ve tecrübe sahibi birçok ismi kadrosuna katarak kongreye gidecek.

Köroğlu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.