"LİGLERİN DURUMU İLE İLGİLİ BİR KARAR ALINMADI"

05/05/2020
05
MAY
2020

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, önemli bir açıklama metni yayınladı.

Dün Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Ligin Kulüpler Ligi Başkanları, bazı alt liglerde mücadele eden ekiplerin aralarında belirledikleri kulüp başkanları ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Genel Başkanı video konferans yöntemi aracılığıyla bir araya geldi.

Toplantı sonrası sosyal medyada açıklama yayınlayan Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Genel Başkanı ve TFF İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, önemli açıklamalarda bulundu.


Düşmez: "Görüşmede bu sürecin tüm dünyayı etkilediği gibi, sporu da etkilediğinden bahisle Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilim Kurulu tarafından yapılacak "Pandeminin" bitmesi açıklaması sonrasında TFF tarafından tüm ligler ile ilgili yeniden çalışma yapılarak kamuoyu ile paylaşılacaktır. Şu anda liglerin durumu ile ilgili bir karar alınmamıştır."

"Resmi bir karar alınırsa..."

Resmi bir karar alınması halinde bilgilendirme yapacaklarını belirten Ali Düşmez: "Resmi bir karar olursa sizlere bildirilecektir. Bir kısım sosyal medyada yayınlanan açıklamalar bilgi kirliliğine sebep olmakta, bu nedenle resmi açıklamalar dışında başka kaynaklardan yapılan açıklamalara itibar edilmemesini özellikle rica ederim" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.