LİGLER ERTELENECEK Mİ?

19/03/2020
19
MAR
2020

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'daki tesislerinde toplantı ve Süper Lig'in son durumu ile ilgili nihai kararı almak üzere fikir alışverişlerinde bulundu. Birkaç saat içerisinde ligin seyircisiz oynanmaya devam edip etmeyeceği ya da askıya alınacağı netleşecek. TFF'nin mevcut şartlarda süper ligi ertelemesine kesin gözüyle bakılıyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun Riva'daki tesislerinde İcra Kurulu toplantısı başladı. 

Geçen hafta yapılamayan ve ertelenen İcra Kurulu toplantısının bu hafta gerçekleşmesinin ardından TFF Başkanı Nihat Özdemir ve ekibi Süper Lig'in durumu ile ilgili görüşmeye başladı. 

Bu toplantı öncesi Kulüpler Birliği adına başkan Mehmet Sepil'den görüşü alındı. Sepil, Süper Lig kulüplerinin tamamına yakınının Süper Lig'in ertelenmesi yönünde görüş bildirdiğini belirtti. 

Nihat Özdemir ve ekibinin gelen tepkileri de gözününde bulundurarak ligin oynatılmasını yeniden değerlendireceği öğrenildi.

Birkaç saat içerisinde ligin seyircisiz oynanmaya devam edip etmeyeceği ya da askıya alınacağı netleşecek. TFF'nin mevcut şartlarda ligleri ertelemesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Kaynak: Fanatik

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.