LİGLER BAŞLIYOR...TARİH BELLİ OLDU

24/04/2020
24
NİS
2020

Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve TFF Başkanı Nihat Özdemir'le yaptıkları video konferans toplantısını değerlendirdiler.

Toplantının yaklaşık iki saat sürdüğünü söyleyen Sepil, "En muhtemel senaryo hem lig hem de kupa için maçların 12, 13 ve 14 Haziran'da tekrar başlaması ve Temmuz sonunda bitirilmesi." dedi. 

Bu ay sonunda tekrar toplantı yapılacağını belirten Sepil lig ve kupa maçlarının geleceğinin bu ay sonunda netlik kazanacağını açıkladı. 

"Bu konuda sorumluluk TFF'de"

"Bu çok zorlu bir süreç. Dünyanın her yerinde sporun ne zaman başlayacağı tartışılıyor. Bununla ilgili öngörü yapmak zor. Bu konuda sorumluluk TFF'de. Başkan Nihat Özdemir bize bu konuda bilgiler verdi. Bu ay sonunda tekrar bir toplantı yapılacak. Bilim Kurulu ile istişare yapılacak, bunun sonucunda bir karar verilecek. Bugün muhtemel senaryoları konuştuk."

Maçların seyircisiz oynanacağını da vurgulayan Mehmet Sepil, maçların tek bir şehirde oynanması ile ilgili sorulan soruya  "TFF Başkanı Nihat Özdemir, maçların tek bir şehirde oynanmasının söz konusu olmadığını ve takımların bulunduğu şehirlerde gerekli sağlık koşulları sağlandıktan sonra maçların oynanacağını bize açıkladı." şeklinde cevap verdi. 

Kaynak: TRT SPOR

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.