Ligin en sürpriz haftası oldu

20/03/2012
20
MAR
2012

Bank Asya 1.Lig'e sürpriz sonuçlar damga vurdu. Ligin zirvesinde bulunan Elazığspor, Kasımpaşa ve Konyaspor, rakiplerine boyun eğdi, üstelik taraftarları önünde kaybetti.

Bank Asya 1.Lig'in 26. haftasına sürprizler damga vurdu. Ligin ilk üç sırasındaki takımlar, taraftarları önünde kaybetti. Lider Elazığspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a tek golle boyun eğdi. Bordo-Beyazlılar, bu maçta kadar evinde oynadığı 10 karşılaşmada 9 galibiyet almıştı. İkinci sıradaki Kasımpaşa, öne geçtiği maçta Akhisar Belediyespor'a mağlup oldu ve koltuğu kapma fırsatını geri tepti. Konyaspor ise Çaykur Rizespor'a yenildi. Yeşil-Beyazlılar, maçın henüz başlarında Robak'la öne geçti, fakat sonrasında Rizespor 3 gol bulup, zorlu deplasmanda zafere uzandı. Bu sonuçla birlikte Konyaspor, bu sezon evindeki ikinci yenilgisini aldı.  

 


Play-Off yarışı kızıştı
 
Zorlu maratonun bitmesine 8 hafta kala, ilk iki yarışı iyice karışırken, Play-Off hattında da makas daraldı. Öyle ki 15. sırada yer alan 30 puanlı Denizlispor'un bile şansı var. Horozlar, 6. sıradaki Bolu'nun sadece 8 puan gerisinde bulunuyor. Düşme hattında ise tablo netleşmeye başladı. Güngören'in işi mucizelere kalırken, Sakaryaspor lige havlu attı, Giresunspor'un durumu da hayli sıkıntılı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.