LİGİN EN DEĞERLİ TAKIMINA KARŞI

05/10/2016
05
EKİ
2016

TFF 1. liginin 6. haftasında Boluspor 1. ligin en değerli takımına karşı mücadele etti. ZOrlu müsabakada öne geçen Boluspor kalesinde gördüğü beraberlik golünden sonra .son dakikalarda yakaladığı pozisyonlardan birini gol yapabilse deplasmandan 3 puanla dönmesi içten bile değildi.

Haber: Tahir Çetin

24.750,00 EURO ile TFF 1. ligin en pahalı takımı olan Eskişehirspor bu sezon 1. ligin şampiyonluk için en güçlü adayı olarak dikkat çekiyor. Boluspor ise 10.500,000 EURO ile ligin en pahalı 7. takımı. Oyun ve mücadele bakımından rakibine oranla daha istekli ve organize bir görüntü veren ve 3 puanı kaçıran Boluspor olurken, ekibimizin bu sezon iyi yolda olduğu görüntüsü bu maçla pekişmiş oldu.

ŞAMPİYONLAR LİGİ GİBİ KADRO

Kadrosun milyon değerlik oyuncuları ile dikkat çeken Es-Es'te Jery AKaminko, Erkan Zengin, Boffin, Tarık Çamdal, Bruno, Ofoedu, Semih Şentürk, Axel Meye gibi yıldız isimler dikkat çekiyor.

SIRALAMA DEĞERE BAKMIYOR

Bu haftaya kadar ligin yenilmez arması Eskişehir'i deplasmanda elinden kaçıran Boluspor ligde 3. sırada yer alırken, Eskişehirspor 6. sırada yer alıyor.  

İŞTE LİGDEKİ TAKIMLARIN DEĞER BAKIMDAN SIRALAMASI

Sıra

TAKIM

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.