"Lawal kenarda bile beklese, Alican yanında olacaktı"

04/11/2013
04
KAS
2013

Boluspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, her hafta Boluspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son oynadıkları Mersin İdmanyurdu karşılaşmasını ve Tokatspor ile oynanan karşılaşmayı değerlendiren Beykoz; “Hepimiz üzülüyoruz. Oyuncularım üzülüyor. Yenebilirdik de, mağlup olabilirdik de. Ama planlamamız tutuğu için üzülüyoruz. Bir tek eksiğimiz vardı, gol atamadık” dedi.

 

KUPA MAÇINDA 3-4 OYUNCUMUZU OYNATTIK

Beykoz şöyle devam etti “Daha önce 15 günde 5 maç oynayacağımızı söylemiştik. Önemli olan bu 15 günde oynayacağımız 5 maçın içerisinde sakatlık ve cezadan yoksun oyuncular ne kadar çok aramızda olursa kadronun o kadar rahat çıkacağını düşünüyorduk. Ama maalesef biliyorsunuz ciddi anlamda büyük bir yükün oluşturduğu bir kalecimizin omzu çıktı, bir oyuncumuzda kırmızı karttan dolayı cezalı idi. Nihayetinde arkadaşlar bu iş çok zor. Bu mesleğin içerisinde futbolcu olarak bende bulunduğum için oyuncularımın hem fizyolojik hem de psikolojik olarak anlayabiliyorum. Ondan dolayı zor oyuncuların işi. Onların meslekleri de bu onun için ellerinden geleni yapmak zorundalar. Kupa maçında 3-4 oyuncumuzu oynattık. Her iki takım adına da bu maç 90 dakika biter demiştim. Ama maalesef yine 120 dakika oynandı. Oyuncuların üzerinde yük daha da birikiyor ve 3 gün soran Mersin İdmanyurdu maçı vardı. Takım kadromuzdan dolayı birçok oyuncumuzu kullanmak zorunda kaldık. Takım kadromuzdan dolayı”

 

TEK DÜŞÜNCEMİZ ORDUSPOR MAÇI

Kupa maçının ardından zor bir deplasman olan Mersin’e gittiklerini anımsatan Beykoz şöyle devam etti “Daha sonrada biliyorsunuz Mersin İdmanyurdu gibi çok zor bir maça gidiyorduk. Bu maç bizim için daha çok önem taşıyordu. Çünkü ligin maçıydı, puan maçıydı. Öncelikle 1 puan, eğer yakalarsak 3 puan stratejisiyle bu maça gittik. Geçen hafta kazanmak istediğimiz ve özellikle ikinci yarıda orta sahayı geçirmediğimiz Adanaspor maçın da her nedense sadece 1 gol bularak beraberliğe sevinir olduk. Mersin İdmanyurdu maçında girdiğimiz pozisyonlarda 3 puanı almış olsaydık, sanki Adanaspor maçını kazanıp, Mersin maçından altın değerinde 1 puanla dönmüş gibi bir pozisyon oluşacaktı. Ama diğer taraftan baktığımız zaman Mersin’den aldığımız 1 puanda Adanaspor maçını da eklediğimiz zaman hemen hemen Adanaspor maçının rahat geçmiş olduğunu sağladı. Nihayetinde birkaç haftadır kaybetmiyoruz. Oyuncularımın sorumluluk içersinde böyle bir seri yakalamaları bir yerde iyi, inşallah bundan sonrada devam eder. Öncelikle yarın değil Çarşamba günü liderle oynayacağız. Mersin İdmanyurdu maçı bitti artık, tek düşüncemiz Orduspor maçı. Şimdi öncelikle maç

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.