KUPAYA BİR PENALTI İLE VEDA

17/01/2018
17
OCA
2018

Ziraat Türkiye kupasında son 8'e kalma mücadelesinde Boluspor ilk maçta 2-1 yendiği Akhisarspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olarak kupaya veda etti. Ev sahibi ekip lehine verilen penaltı maçın tartışmalı pozisyonu oldu. 

Kupada iyi bir grafik çizen Boluspor süper lig ekibi Akhisarspor'a elenerek son 8'e kalma şansını elde edemedi. Boluspor kupa maçına Ertuğrul, Göksu, Franco, Diarra, Caner, Özgür, Yusuf, Santos, Melih, Guido, Poepon onbiri ile çıktı. 

Bolu'da ki maçta aleyhine bir çok hakem hatası yapılmasına karşın maçı son dakikalarda kazanmayı başaran kırmızı beyazlılar, bu maçın ilk devresinde istenilen futbol sahaya yansımadı.  Bu devrede yarı sahasından çıkmakta zorlanan Boluspor'da pas hataları dikkat çekerken, ev sahibi ekip tartışmalı bir kararla kazanılan penaltıyı gole çevirdi ve ilk yarı 1-0 AKhisarspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrede ise daha istekli ve arzulu olan taraf Boluspordu. Kırmızı beyazlı forvet oyuncuları bir çok pozisyondan yararlanamazken, Akhisar kalecisi Bora Körk'ün üstüne vurulan şutlar skoru değiştirmedi ve mücadele ilk yarıda atılan gole sona erdi.  

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.