Kupa maçıyla ilgili konuştular

20/03/2012
20
MAR
2012

Boluspor'un Teknik Direktörü Bahri Kaya, Perşembe günü Beşiktaş'la oynayacakları kupa maçının 90 dakika olduğunu hatırlatarak, "Beşiktaş karşısında tur için mücadele edeceğiz" dedi.

Ligde uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u 2-1 yenerek hem 6 hafta sonra rakip fileleri havalandıran hem de 3 puan kazanan Boluspor'da moraller yerine geldi. Ziraat Türkiye Kupası maçında Perşembe günü kendi sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Kırmızı-beyazlı takımda hazırlıklar sürüyor. Takımda sakatlıkları bulunan Gençer Cansev düz koşu yaparken, Fatih Gül ise idmana katılmadı.

Perşembe günü oynayacakları kupa maçı öncesi iddialı konuşan Boluspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, "Öncelikle şunu vurgulamak istiyorum. Her maç zor. Ancak biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Beşiktaş güçlü bir ekip. Ama Beşiktaş maçında tur için oynayacağız. Maç 90 dakika, artı uzatmalar da var. Tabiki Beşiktaş da son haftaların formda takımı. Biz henüz tam performansı sahaya yansıtan bir ekip değiliz. Ama tur için taktiksel bir savaş olacak" şeklinde konuştu.

Boluspor'un golcü futbolcusu ve eski Beşiktaşlı Veysel Cihan ise rakiplerine saygı duyduklarını söyleyerek, "Geçen hafta Erciyes deplasmanında aldığımız galibiyet bize büyük moral oldu. Haftalar sonra kazanarak kendimize geldik. Tabi ligin arasında bir de kupa girdi. Beşiktaş saygı duyduğumuz bir takım. Biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. İnşallah Boluspor için hayırlısı olur" dedi.

Kırmızı-beyazlı takımın golcü futbolcusu Ferhat Kiraz ise hem kupada Beşiktaş'ı hem de ligde TKİ Tavşanlı Linyitspor'u yenmek istediklerini söyleyerek, "Kötü haftalardan sonra Kayseri Erciyesspor deplasmanından üç puanla dönmek bizi kendimize getirdi. Sonunda kazanmayı hatırladık. Bu moralle kupada Beşiktaş'ı ağırlayacağız. Beşiktaş saygı duyduğumuz bir takım. Ama biz de kazanmak için sahaya çıkacağız. Hem Beşiktaş'ı hem de ligde Tavşanlı Linyitspor'u yenmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.