KÖŞE DÖNER'DEN BOLU BELEDİYESPOR'A JEST

14/03/2020
14
MAR
2020

Köşe Döner işletme sahibi Ahmet Uğurlu akşam yemeğinde Bolu Belediyespor teknik heyetini, voleybol takımını ve geçtiğimiz hafta karatede Avrupa Şampiyonu olan Fatma Uygan’ı, karate antrenörleri İbrahim Damar’ı ve Emrah Sarıcaer’i ağırladı.

Yenilen akşam yemeğinin ardından Bolu Belediyespor kulüp başkanı Sinan Barut; ‘’Bu akşam bizi misafir eden Köşe Döner’e ve Köşe Döner’in ortaklarından sahibi Ahmet Bey’e şükranlarımızı sunuyoruz. Çok teşekkür ediyoruz. Daha önceden dediğimiz gibi Bolu halkının, Bolu’da yaşayan insanların bize böyle değer vermesi, bizimle beraber olduğunu göstermesi, manevi olarak bizim için çok önemli. Hem maddi olarak, hem böyle davetler olarak diğer iş adamlarımızdan ve bizi destekleyen herkesten bekliyoruz. Play-of sürecinde bizim için bu tür etkinlikler ve buluşmalar hem takım olmanın bilinci altında hem de bir arada play-ofun değerlendirilmesi açısından ve play-of hazırlık açısından çok önemli. Bugün sadece play-ofa çıkan voleybol takımımız değil, Avrupa Şampiyonu olan sporcumuzda burada. Hocaları da burada. Onlar içinde teşekkür plaketi vereceğiz. Bir arada olmak gayet güzel. Herkese teşekkür ediyoruz.’’dedi.

Yenilen akşam yemeğinin ardından Karate Avrupa Şampiyonu olan Sporcu Fatma Uygan kazandığı kupayı, kulüp başkanı Sinan Barut’a takdim etti ve başkan Sinan Barut başarılı sporcuya çiçek ve ödülünü takdim etti. Karate antrenörleri İbrahim Damar’a ve Emrah Sarıcaer’e ise plaket takdim edildi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.