KONGREYE DOĞRU. İŞTE YÖNETİM LİSTELERİ

28/05/2016
28
MAY
2016

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Boluspor Kongresi için mevcut başkan Savaş Abak ile eski başkanlardan ve kamuoyunun desteği ile yeniden aday olan Necip Çarıkcı, listelerini hazırladılar. Kongre Boluspor’a ait halı sahalarda saat 14.30’da başlayacak. 

Boluspor Kulübü Cumartesi günü saat 14.30’da kongresini gerçekleştirecek. Kulüp Başkanlığı’na Savaş Abak ve Necip Çarıkcı aday olurken, liste hazırlıkları da tamamlanmak üzere.

 

 

İŞTE SAVAŞ ABAK’IN LİSTESİ

Abdullah Alemdar (Yeni), Ahmet Doğan, Ahmet Topaloğlu (Yeni), Ali Rıza Tekin (Yeni), Cem Karsu, Cemil Akay, Erkan Saklı, Faruk Gören, Hakan Özsoy, Hasan Ayar, Hüseyin Güney (Yeni), İbrahim Ercan (Yeni), İdris Bülent Soysal (Yeni),  Koray Varlık, Oğuzhan Özçelik, Ramazan Kahraman (Yeni), Samet Karakış, Sinan Akman (Yeni), Sinan Seymen, Süreyya Kocadağ, Şahin Ertem (Yeni), Tolga Becikoğlu, Tuncay Yılmaz (Yeni).

 

Her iki listeye de bazı isimlerin eklenebileceği, isimlerin kongre günü netlik kazanacağı belirtiliyor.

ÇARIKCI EFSANE YÖNETİMİ BÜYÜK ÖLÇÜDE TOPLADI

Metin Kumaş, Osman Gürsoy, Ali Aydoğanlı, Seçkin Kavarna, Nadi Okur, Nejat Öztürk, Hüseyin Kayalıoğlu, Dursun Kayman, Sinan Barut, Sebai Demirbaş, Aydoğan Tekin, Erkan Bektaş, Serdar Yıldız, Sefa Meral, Rasim Özdemir, Nedret Yıldız Adil Semercioğlu, Sabahattin Yamaner, Ömer Konuk, Murat Şen,S elçuk Zorlu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.