Kongrenin en tatlı sözleri Emin başkandan geldi

31/05/2013
31
MAY
2013

Boluspor kongresinde konuşan önceki dönem Boluspor Başkanı ve Ticaret Odası Başkanı Emin Semercioğlu kulüp başkanlığında önce şampiyonluk hedefinin yanlış olduğunu söyledi.

Semercioğlu kürsüde yaptığı konuşmada şunları söyledi "Bu gün yine kongremizde sevinçli bir hava var. Allah her sene bize istekli yönetim kurulları nasip etsin. Başkansız bizi bırakmasın. Bu yüzden yönetime yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Biz bunları yaşadık. Bu işler farklı işler. Bütün bir ilin Boluspor sevdalılarının mutluluğu için bu görevi üstleniyorlar. Daha önceki başkanın özverili çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Güzel bir kongre oluyor. Sevgi dolu birlik içinde ama o birliğin sezon sonuna kadar devam etmesi gerekiyor. Burada oy birliği yıl sonunda da oy birliği olsun diyorum.

TECRÜBELERİMİZDEN YARARLANILMIYOR

Kulübümüz bizim tecrübelerimizden faydalanmak istiyorsa başkan ve yönetim kuruluna her zaman yardımcıyız ama maalesef bu güne kadar bu şekilde tecrübe kazanmış insanlar değerlendirilmiyor. Biz ikinci dönem adaylık koymuyoruz ama ikinci dönem için belli tecrübelerimiz var bu tecrübelerden istifade edilmesi gerekir. Bu kulübün yaşaması, kulübümüzün kurumsallaşması bunların hepsi ancak birlik beraberlikle sağlanabilir. Önce başkanının ben bu takımı şampiyon yapacağım düşünceleri daha önce yaşadığımız için yanlış. Önce bu takımın sağlam temelleri oturtulması lazım ondan sonra o başarı zaten bizi istediğimiz yere götürür düşüncesindeyim. Bundan sonrada bu durumun böyle olacağını düşünüyorum. Çok başarılı arkadaşlarımız var onlarda Boluspor'u doğru hedeflere ulaştırmak için önce sağlam temellerde ondan sonra da süper ligde bekliyoruz. Boluspor'un bundan sonra ki bütün kongrelerinin bu şekilde geçmesini istiyorum. 

Memleketim Bolu Gazetesi

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.