Kombine bilet satışında TIK yok!

20/08/2013
20
AĞU
2013

Boluspor'da Adanademirspor maçından bir gün önce satışa sunulan kombine bilet fiyatları satışında bugüne kadar ortaya çıkan rakam oldukça düşündürücü. Yaklaşık 4 gündür satışı devam eden kombine bilet fiyatlarında bugüne kadar toplam sadece 46 adet kombine satıldı.

Boluspor'un en büyük gelir kaynaklarından biri olan kombine satışında kulüp ilk günlerde istediği rakama ulaşamadı. Boluspor taraftarının büyük çoğunluğu ilk karşılaşmayı bilet alarak izlerken kombineye fazla ilgi olmadı. Yaklaşık 4 bin taraftarın izlediği Adanademirspor maçında kırmızı beyazlı taraftarlar maça bilet alarak girdi. Bugüne kadar kulüpten yapılan satışta ise sadece 46 kombine biletin satıldığı öğrenildi. Kulüpten alınana bilgiye göre 3 taraftarımız numaralı tribünden, 7 taraftarımız kapalı tribünden, 36 taraftarımız ise maraton tribünden kombine bileti satın aldı.

Taraftar 4. haftayı bekliyor

Ligin 2. haftasını maç yapmadan geçirecek olan Boluspor'un, 4. haftada saahsında oynayacağı 1461 Trabzon maçına doğru kombinelere ilgi göstermesi bekleniyor.    

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.