KOLLAR SIVANDI VE GÖREV LİSTESİ HAZIR..

09/08/2020
09
AĞU
2020

Boluspor'da umutsuzca beklenen kongre olaysız ve tertemiz şekilde sonuçlanırken, yeni seçilen başkan Abat ve ekibi görev listesini hazırladı.

Liglerin başlamasına kısa bir zaman kalan kolları sıvatan Abat ve ekibi görev dağılımını yaptıktan sonra iç ve dış transferde hata yapmadan ilerlemek istiyorlar. Takımı bir an önce toparlamak için önceki dönemden kalan raporları incleyecek olan kırmızı beyazlı yönetim görev dağılımı sonrası teknik işlere bakacak ve transfer komitesinde yer alacak isimler, belirlenecek hoca adayları için yönetime rapor sunarak hızlı bir şekilde teknik heyet işine noktayı koyacaklar. 

Kiralık olarak başka takımlara gönderilen isimleri kampa davet etmek isteyen Boluspor yönetimi göreve gelecek yeni hocanın raporu doğrultusunda iç transferin yanı sıra dış transferde de elini çabuk tutmak isteyen kırmızı beyazlı yönetim, Boluspor ruhuna yakışan isimleri kadrosuna katacak.   

İlk toplantı sonucunda görev dağılımını netleştirecek olan Boluspor yönetiminin 4 bir koldan yeni sezon hazırlıklaırna başlamsı bekleniyor.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.