KOCAELİSPOR GOLCÜ OYUNCU İLE YOLLARINI AYIRDI

06/02/2024
06
ŞUB
2024

1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren bu haftaki rakibimiz Kocaelispor’da golcü oyuncu Douglas Tanque depremi yaşanıyor. Douglas Tanque için Japonya Ligi’nden teklif geldi. Brezilyalı golcü sözleşmesindeki fesih maddesini kullanarak Kocaelispor’dan ayrıldı. Douglas Tanque iki sezonda hem Samsunspor hem de Kocaelispor formaları ile kalemize 4 gol kaydetmişti.

1.Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor'da ara transfer döneminin bitmesine sayı günler kala şok bir ayrılık yaşandı. Yeşil Siyahlılarda geriye kalan haftalarda en fazla gol atan isim olan Tanque ile yollar ayrıldı.

Japonya'dan Shizuoka Shimizu’nun teklifini kabul eden Tanque sözleşmesindeki 750 bin Euroluk fesih bedelini ödemeyi kabul etti ve takımdan ayrılmaya karar verdi. İki kulübün anlaşmasıyla birlikte transfer resmen tamamlanacak ve Tanque Japonya’ya gidecek.

KOCAELİSPOR'DA YENİ FORVET HAREKATI
Tanque’den boşalan santrafor mevkii için Kocaelispor'da transfer komitesi acil olarak bir araya geldi. Tanque’nin yerini doldurmak için harekete geçen yönetim listesindeki isimlerle temaslara başladı.

1 yorum yapılmış

  • YAMAN 6 Şubat 2024 • 15:28

    Oldukca iyi bir haber bu hafta bizim defansı oldukca zorlayabilirdi. Admin sitede puan durumu sayfasını güncellenmesi gerekli. Puan durumda 2.ligdeki denizlispor ile süperligdeki Pendik,Samsun ve Rizespor mevcut. Bakınca insanın başı dönüyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.