Kızıltan moral-motivasyon peşinde

16/02/2012
16
ŞUB
2012

Pazar günü deplasmanda Adanaspor’la karşılaşacak olan ekibimiz Boluspor, hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. Dün gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Sercan, Savaş ve Orhan Ak katılmadı.

 

Son iki maçta aldığı 1 puanla ligde 34 puanla 5.sırada yer alan kırmızı-beyazlılar, hazırlıklarını 3 puan üzerine yapıyor. Bank Asya 1 Liginde kritik haftalara giren Boluspor, zorlu Adanaspor maçı hazırlıklarını günde yaptığı tek çalışmaya sürdürüyor.

 

Çalışmaya düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, açma germe hareketlerinden sonra 3 gurup halinde ayak tenisi oynadı. Ayak tenisinde bir birleriyle şakalaşan kırmızı-beyazlı oyuncuların moralli oldukları gözlemlendi. Kırmızı-beyazlılar antrenmanın ana bölümünde ise teknik direktör Özcan Kızıltan nezaretinde taktiksel çalışma yaptı. Taktiksel çalışmada oyuncularını zorlu karşılaşma öncesi sık sık uyarılarda bulunan Kızıltan “Bunların daha iyisini yapabiliriz, bunu yapacak kalitemiz ve gücümüz var” diyerek moral verdi. Kırmızı-beyazlılar, taktik çalışmasından sonra mini çift kale maç yaparak antrenmanı soğuma hareketleriyle sonlandırdı.

 

Antrenmana sakatlıkları bulunan Savaş, Orhan, Sercan katılmazken, kırmızı-beyazlılar bugün yapacakları çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.   

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.