KISA KISA KİM NASIL OYNADI?

03/02/2018
03
ŞUB
2018

Gökhan: Kim ne derse desin Boluspor puan cetvelinde buradaysa sayesinde.. Boluspor adına yılın transferi.. Gazişehir maçında iki gol yedi ama bu defansla gayet normal. Çıkardıkları cabası. 

Furkan: Acilen bu bölgeye transfer şart diyecektik ama forvet bile olmadan o dönem bitti. O zaman İshak mı olur, Diarrra mı olur, Özgür İleri mi, Melih'mi birini monte etmek şart. Yoksa ağıp (Ağıp ağıp.. Ağır değil)  dönünceye kadar mevsim geçiyor. Pozisyon hataları cabası.

Cengiz Umut: O da bu sefer diğerlerine uydu. Yoksa çizgisi de belli kalitesi de. Koy sol öne, Hem Guido'dan hem Sefa'dan bir tık iyi oynar.   

Alim: Çok ağır kalıyor. Boy pos iyi. İki yan top, iki havadan top ikisi de gol. Alim bu Alim değil.. 9 maçta iki gol yiyen Boluspor'un stoperi de oydu.

Renato: Alim ile iyi bir ikili oluşturmuştu. Sol ayaklı stoper bir avantaj aslında. Alim gibi düşüşte.

Yusuf Emre: Bu Yusuf'sa Emre nerde. Emre varsa, Yusuf nerde. Özgür ile geçen sene göbekte gayet iyilerdi. Hem oyun kurucu, hem savunmacı. Bu sene bir geri bir geri hiç tadı yok.

İshak: Sebepsiz bir düşüş var ki nedeni belli değil. Yedek kalmak bazılarına yarar ama… İshak bildiğimiz İshak değil. O mücadeleci İshak’ı Boluspor her zaman bekler.

Melih: Bu sefer o kadar üretken değildi. Biz iki cılız şut denedi ama olmadı. Böyle giderse hocanın ilk keseceği adam olur.

Andre Santos: Geçen seneki Andre Santos’un yeminle yüzde 40’ı değil. Bırak elliyi.. Sanki sonradan girdiği maçlarda daha etkili gibydi. Katılıyor muyuz?

Bentley: Bakın topla en çok buluşan isim. Bir iki pas hatası yapınca yuhalamayın. Topu alan onu arıyor. Bentley’in en verimli mevkisi Ön libero gibi duruyor. Birde o garip garip şortunu çekip durmasa.. Adama tedirgin ediyor.  

Sefa Yılmaz: Faydasını gören olduysa el kaldırsın. Nerde o eski Sefa Yılmaz… Forvetle alakası yok. Kanatta verimli değil, orda ne iyi bir Melih’i kesebilir, ne de Bentley’i. Kaldı sağ bek..

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.