KIRMIZI BEYAZLILAR STOPERİ AKHİSAR'DA BULDU

20/06/2014
20
HAZ
2014

Yeni sezonda defans bölgesini de güçlendirmek isteyen Boluspor Yönetim Kurulu, istediği stoperi Akhisar Belediyespor’da buldu. Uzun yıllardır Akhisar Belediyespor başarısı için ter döken ve takımıyla şampiyonluk yaşayan Serkan Yalçın, Boluspor’a çok yakın.

    Defans bölgesinde yeni sezonda hata yapmak istemeyen transfer komitesi ve Reha Erginer çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kırmızı beyazlılar, stoper mevkisi için Akhisar Belediyespor’dan Serkan Yalçın’ı gündemine aldı. Akhisar Belediyespor takımının başarısında büyük rol oynayan tecrübeli stoper, yeni yapılanma sonrası 2014-2015 futbol sezonunda takımından ayrılarak gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. Boluspor transfer komitesinin de listesinde olan Serkan Yalçın için nabız yoklayan kırmız beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu Boluspor’a kazandırmak istiyor.

 

 

Mustafa Reşit Akçay’ın Akisar Belediyespor’un başına gelmesinin ardından kadro yapısında büyük bir değişikliğe gitmesine sebep olurken tecrübeli futbolcu Serkan Yalçın’ın da yeni sezon öncesi takımında ayrılmasına sebep olmuştu. Boluspor yönetimi de teknik direktör Reha Erginer’in raporu doğrultusunda takımından ayrılan Serkan Yalçın’ı Boluspor’ a kazandırmak istediği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.