Kırmızı beyazlılar 5 oyuncu ile anlaştı

20/08/2013
20
AĞU
2013

Son günlerde kapatılacağı ile ilgili basketbol şubesinde çıkan haberlerin aksine Boluspor gaza bastı. Kırmızı beyazlılar 5 yeni oyuncu ile daha anlaşırken, bu isimlerin 4'ü yeni transfer, 1'i iç transferde imzaladı. 

 Bugün kulüp binasında düzenlenen törene başkan Mehmet İnceayan, Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, Basketbol Şube Sorumlusu Kaan Semercioğlu ve Basın sözcüsü Erkan Bektaş katıldı. Dış transferde Pamukkale Üniversitesi’nden Gökhan Tokatlı, Manisa Belediye’den Serhat Doğanlı, Ankara Ormanspor’dan Can Çavin Otkan ve Siirtspor’dan Ali Tuncer kadromuza dahil olurken, iç transferde ise Burak Dündar ile sözleşme yenilendi.

Başkanı Mehmet İnceayan, Basketbol şubesinin güçlenerek devam ettiğini açıklayarak, "Şubemizi kapatmıyoruz. Basketbolda da şevke geldik. Bundan sonra alt yapıya önem vereceğiz. Basketbol, futboldan sonra en değerli spor. Hedefimizi koyduk, herşey nasip" dedi.

 Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman ise, şöyle konuştu: "5 arkadaşımızı transfer ettik. Daha önce de transfer yapmıştık. 1 tane daha iyi bir transfer yapıp sezona başlayacağız. Play-off oynamamız lazım. Hedefimizi dahada büyülttük. Şube olarak çıtamızı yükselttik."

 Pamukkale Üniversitesi'nden transfer edilen Gökhan Tokatlı ise, Büyük bir camiaya geldim. Hedefimiz büyük. Başarıya ulaşmak için çalışacağız" dedi.


Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.