KIRMIZI BEYAZLILAR 2 YABANCI GETİRECEK

29/06/2014
29
HAZ
2014

Transfer çalışmalarının sessiz bir şekilde devam eden Boluspor yönetim kurulu, isimleri sır gibi saklanan iki yabancı oyuncu ile anlaştı. 

Transfer sezonunun başlaması ile birlikte birçok oyuncu gündeme gelirken, kırmızı beyazlı transfer komitesi Boluspor için anlaştığı isimleri de sır gibi saklanıyor. Başka takımların araya girip fiyat artırmaması için isimler kamuoyuna yansımazken, yönetim kurulu anlaştığı iki yabancı oyuncuyu Bolu’ya getirip imza töreni ile kamuoyuna tanıtmayı düşünüyor.

 

 

Transfer komitesi Türkiye’de oynayan iki yabancı oyuncu ile anlaşma aşamasına geldi. İsimleri kamu oyu ile paylaşılmazken iki yancı oyuncunun Türkiye’de oynadıkları söyleniyor. Zlatkov’un bir yıl daha anlaşması olduğu için mevcut kadroda bulunurken, Bulgar oyuncu ile birlikte 2 yabancı oyuncuda sırada. Transfer komitesi prensipte anlaştığı iki oyuncuyu Bolu’ya davet etti. Bu oyuncuların isimleri başka takımların devreye girmemesi için sır gibi saklanıyor. İki yabancı oyuncu için hafta içinde imzaların atılması bekleniyor.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.