Kiraz çok uğraştı ama skoru değiştiremedi

15/01/2012
15
OCA
2012

Boluspor, Bank Asya 1. Lig’in ikinci yarısında İstanbul Güngörenspor ile berabere kaldığı maçta, kırmızı beyazlıların golcü futbolcusu Ferhat Kiraz takımı adına gol bulmak için her şeyi yaptı ama skoru değiştiremedi.
 
Boluspor’un en etkili gol silahlarından olan Ferhat Kiraz, karşılaşma boyunca skora etki edebilmek için çaba gösterse de, çerçeveyi bulmayı başaramadı. Bu sezon birisi Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 5 gol atarak, kırmızı beyazlılarda en fazla gol atan futbolcu olan Kiraz, İstanbul Güngörenspor ile oynanan karşılaşmada da net gol pozisyonlarına girmesine rağmen topu filelerle buluşturmayı başaramadı.
 
 
Karşılaşma boyunca bir sağ kanatta, bir sol kanatta oynayan tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın henüz başında kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda arkadan yapılan müdahale sonrası yerde kalırken karşılaşmanın hakemi Hakan Özkan bu pozisyonda devam kararı verdi. Maçın 34. dakikasında Emre Toraman’ın pası ile topla buluşan Ferhat, kaleci Egemen’le karşı karşıya kaldığı pozisyonda şık bir vuruşla topu filelere göndermek istedi ama, kaleci Egemen engel oldu.
 
 
Karşılaşmanın ikinci yarısında da net pozisyonlara giren Ferhat Kiraz, 71. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda aşırtma vuruş yaparken, top direğin hemen yanından dışarı çıktı. Yine karşılaşmanın 90. dakikasında sol çaprazdan ceza sahasına giren Kiraz, şutunu çekti ama top az farkla dışarı çıktı.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.