"KİMSE BENDEN DAHA ÇOK ÜZÜLEMEZ"

05/11/2018
05
KAS
2018

Boluspor'da bu sezon bu haftaya kadar 3 golle takımına katkı sağlayan ve Karabükspor maçında attığı golle galibiyetin kapısını açan Özgür Can Özcan sakatlandığı pozisyonu anlattı. Tecrübeli oyuncu çok gol kaçırıyor sorusuna işte cevap verdi. 

"RAKİBİM BENİ GÖREMEDİ"

Karabüksporlu oyuncu Ali Kemal  40'ıncı dakikada Özgür Can'ın attığı golde tecrübeli oyuncuya müdahale etmek istemiş ancak ayağı Özgür Can'ın yüzünde patlamış ve kısa süreli baygınlık geçirmesine neden olmuştu. Özgür Can o pozisyonla ilgili olarak "O pozisyonda rakip oyuncu arkadaşımız beni göremedi. İkimiz aynı anda topa müdahale ettik. Ben kafa ile topa daha önce dokundum. Ayağı yüzüme geldi. Bir süre kendime gelemedim. Ama şimdi daha iyiyim. Önemli olan maçı kazanmaktı. Maç içinde bunlar yaşanıyor" dedi.

KİMSE BENDEN FAZLA ÜZÜLEMEZ

Çok gol kaçırdığı iddiaları ile ilgili olarak ise "Kimse gol kaçırdığımda benim kadar gol üzülemez. Tabiki eleştirileri yapanları anlıyorum. Sahada futbol oynamıyoruz, resmen kavga ediyoruz. O yüzden ben de elimden gelen mücadeleyi gösteriyorum. Kişisel olarak ben atabildiğim kadar gol atmak istiyorum ama attığım gollerin bir amacı olsun. Takıma bir katkı sağlamalı. Galibiyetlerde rol almak istiyorum Emin olsunlar ki onlardan daha çok ben üzülüyorum. İlk kez bu sezon bu kadar bir şansızlık yaşıyorum. Bunu atlatıp sayısal olarak Boluspor'a daha çok katkı vermek istiyorum. Ama biz kazanalım golü kim atarsa atsın önemli değil. Hedefimiz belli. Bu amaç doğrultusunda bundan sonra daha dikkatli olacağız ve daha çok çalışacağız" dedi. 

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.