KERVAN'I YOLDA DÜZDÜ, RAKİPLERİ ÇOK ÜZDÜ!

17/02/2024
17
ŞUB
2024

Sezona büyük sıkıntılarla başlayan teknik direktör sorunu yaşayan Boluspor Yalçın hocanın gelmesi ile birlikte şaha kalkmayı başardı Ekibimiz düşme hattından Play-Of grubuna girmeyi başarırken, Koşukavak kendi ifadesi ile "Kervanı yolda düzmeye" lige de ayar çekmeye devam ediyor.

Ligin 4. haftasında geldiği ve düşme hattından aldığı takımı Play-Of grubuna sokan, Boluspor teknik direktörü Yakçın Koşukavak son haftalard yaptıı açıklamalar ile sezon başı yapılan hatalı transferlere göndermeler yapmıştı. Devre arası aynı hataya düşmeyen Boluspor'da Koşukavak ekibi ile çıktığı 19 maçın 10'unu kazanarak sadece 6'sını kaybetti. 3 maçtan beraberlikle ayrılan Koşukavak'lı Boluspor, Yalçın hoca ile çıktığı 19 maçtan tam 33 puan toplayarak, Play-Of grubuna girmeyi başardı. 

Göreve geldiği hafta ile devam eden ligde kadroya başarılı bir şekil vererek kırmızı beyazlı takımı umutlandıran Koşukavak, maç başına 1.7 puan ortalamasını geçmeyi başardı. Yalçın hoca artık yolda düzdüğü kervan ile takımı ile yavaştan süper lig hayalları kurmaya devam ediyor. 

 

4 yorum yapılmış

  • bakentli 17 Şubat 2024 • 18:02

    Sn Yalçın Koşukavak, duran toplarda olmasa vay halimize, ne olacak o zaman haliniz.Goller dışında 90 dk tek bir pozisyonumuz var Anıl Koç’la. 2. Yarının ilk ve son 10’ar dk’ları hariç yan pas- geri pas seyir zevki çok kötü bir maçtı.Bir kez daha söylüyorum Yalçın Bey Hüsamettin ve Ercan kardeşlerimizi oynatmakla çok büyük hata yapıyorsunuz ve hocalığınızı tartışmalı hale getiriyorsunuz, lütfen bu ısrarınızdan vazgeçin , yoksa yazık ederdiniz Boluspo

  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL 17 Şubat 2024 • 18:03

    Hayırlısı olur İNŞALLAH

  • Levent 18 Şubat 2024 • 00:56

    Son haftalarda alınan puanlar bizi yanıltmasın. Duran toplardan Defans elemanları bize maç kazandırıyorsa bunu bir kez daha düşünmemiz lazım.Hücumda etkili değiliz .Pozisyon üretemiyoruz , çok fazla pas hatası yapıyoruz. Allahtan defansımız iyi.. Bu oyunla Play Off kolay değil...

  • AhmetTRCAN 18 Şubat 2024 • 10:27

    Sonuç bizim için çok sevindirici. Ama o kadar çok geri pas yapıyoruz ki, 90 dakika boyunca gol pozisyonumuz çok az. Neden ileri paslar ile oynamıyoruz? Belki rakibimiz hata yapar. Çok sıkıcı ve seyir zevki olmayan maçlar oynuyoruz. Boluspor'umuzun kuruluşundan beri BOLUSPOR luyum. Takımımın başarısını tabiki çok istiyorum. Ama bu oyunla playofa kalamayız, kalsak bile başarılı olamayız diye düşünüyorum.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.