Kayseri Erciyesspor halen Boluspor maçının şokunda

21/03/2012
21
MAR
2012

 

Bank Asya Birinci Lig'de hafta sonu dahasında Boluspor'a 2-1 yenilen K.Erciyesspor'da teknik direktör Kemallettin Şentürk, penaltı kaçıran Hanni hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hanni'nin kaçırdığı penaltıyı nasıl değerlendiriyorsunuz? Sorusuna Kemalettin Şentürk, "Play-off'ta en büyük rakiplerimizden biri olan Boluspor karşısında maçın başında böyle bir penaltıyı atmak gerekirdi. Penaltı atmak için topa vurmak gerekir. Ancak Hanni, penaltı pozisyonunda topa vuramadı. Maçın başında o penaltıyı atsak her şey çok farklı olurdu. Atamadığımız bu penaltıdan birkaç dakika sonra bir de gol yedik ve maç tersine döndü. Karşılaşmanın ikinci yarısında da ikinci golü yeyince sahadan puansız ayrıldık" diye konuştu.


Normalde idmanlarda penaltı çalışıyor musunuz? Siz idmanlarda böyle penaltı attırıyor musunuz? sorusuna  Şentürk, "Tabiki çalışıyoruz; ancak hiçbir arkadaşımız böyle bir penaltı atışını antrenmanlarda denemedi" dedi.

Bundan sonra Hanni'yi sahada görebilecek miyiz? sorusuna Şentürk, "Biz futbolcularımızı kazanmayı tercih ediyoruz. Hiçbir futbolcumuzda olduğu gibi Hanni'yi de kaybetme taraftarı değiliz. Ancak bu futbolcumuzun da tabiyki daha dikkatli davranması gerekir" açıklamasında bulundu.

Play-off yolundaki şansınızı nasıl görüyorsunuz? Sorusuna genç teknik adam, "Biz göreve geldiğimiz ilk gönden beri tüm puanlara talibiz dedik. Şimdi de aynı şeyi söylüyorum. Oynanmamış 8 hafta ve kazanılabilecek 24 puan var. Bu maçlarımızı kazanırsak ilk iki içerisinde de yer alabiliriz" cevabını verdi.
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.