KASAPOĞLU FEDERASYON BAŞKANLARI İLE GÖRÜŞTÜ

03/04/2020
03
NİS
2020

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, federasyon başkanları ile video konferansta görüştü.

Bakan Kasapoğlu, liglerin geleceğinden sporcu sağlığı ile ilgili alınması gereken tedbirlere, kulüplerin bu süreçte yaşayacağı finansal sorunlardan, halk sağlığına kadar birçok konuda uyarı ve önerilerde bulundu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyuboğlu, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil ve Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan ile video konferans aracılığı ile toplantı düzenledi.

Toplantıda, liglerin geleceği, sporcu sağlığı ile ilgili alınması gereken tedbirler, kulüplerin bu süreçte yaşayacağı finansal sorunlar ve halk sağlığı konuları ele alındı.

Kulüplerin tüm liglerde ve yaş gruplarında bulunan sporcular, teknik adamlar, antrenörler, hakemler ve diğer elemanlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) raporunun federasyonlara rapor olarak verilmesini isteyen Kasapoğlu, alınan tedbirleri ve ihtiyaç olan destekleri sordu.

Evde antrenman yapan sporcuların takibi ve kulüplerin bu konuda yaptıkları çalışmaların raporunu da katılımcılara soran Kasapoğlu, idmanlarını evde yapan sporcuların doğru yönlendirilmesi ile ilgili hizmet veremeyen kulüplere bakanlığın interaktif bir platform oluşturabileceğini ifade etti.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.