KARŞILAŞMANIN YILDIZIYDI...

07/11/2014
07
KAS
2014

PTT 1. Lig’de Boluspor, 9. hafta açılış karşılaşmasında deplasmanda Albimo Alanyaspor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederken genç yetenek Emre Kılınç yine karşılaşmanın yıldızlarındandı.

Emre her geçen hafta oynadığı futbol ile Reha Erginer’in vazgeçilmezleri arasına girerken gollerini atmaya devam ediyor. Yetenekli oyuncumuz Alanyaspor karşılaşmasında oyunda kaldığı süre zarfında, oyunuyla rakip defansa zor anlar yaşatırken, karşılaşmanın açılışını ve kapanışını belirleyen isim oldu. Genç Emre, 88 dakika oyunda kalırken yerini Ali Dere’ye bıraktı.

Alanyaspor taraftarından alkış

Yetenekli oyuncumuz, Alanyaspor karşısında 88 dakika oyunda kalırken ekibimizin 2. golünde de Prijovic’e asist yaptı. Emre oynadığı etkili futbol ile rakip Alanyaspor’a zor anlar yaşatırken karşılaşmanın son dakikalarında yerini Ali Dere’ye bıraktı. Kırmızı beyazlı ekibimizin etkili silahı oyundan çıkarken Alanyaspor’lu taraftarlardan alkış aldı.

Genç yetenek  bu sezon kırmızı beyazlılarda Reha Hoca’nın vazgeçilmezlerinden olurken bu karşılaşmada attığı gollerle gol sayısını 5’e çıkartmış oldu.

Haber: Tahir Çetin

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.