Karpatların maradonasının bu açıklamalarına dikkat!

09/07/2013
09
TEM
2013

Boluspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Kırmızı beyazlılar 2013- 2014 yılının ilk hazırlık karşılaşmasını Türk ve Dünya futbolunun efsane ismi Gheorghe Hagi ‘nin sahibi ve başkanı olduğu Romanya birinci lig temsilcisi Viitorul Constanta ile karşılaştı. Yedek ağırlıklı kadroyla mücadele eden kırmızı beyazlılar ilk hazırlık karşılaşmasından 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu karşılaşmanın ardından, Viitorul Constanta takımının başkanı ve sahibi Gheorghe Hagi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Hagi; Umarım Boluspor içinde iyi bir hazırlık maçı olmuştur. Ne mutluyum ki Türkiye’deyim tekrar.” dedi.

    İşte efsane ismin basın toplantısından satır başları 
 

 

“BEN HEP KAZANMAK İSTERİM”

 “Futbol akademimiz var. Bu futbol akademimiz Romanya da şuanda en iyi futbol akademisi. 300 tane oyuncumuz var. 30 tane futbolcumuz milli takımlarda oynuyor. Büyük takımımız da 1.Lige çıktı. Yaş ortalamamız geçtiğimiz sene 20,5 di. Genç bir takım ama şuanda benim istediği seviyede değil. Onlar biliyorlar ki ben hep kazanmayı istiyorum. Her zaman her şeyin en iyisi olmak istiyorum. Ama şuanda baya bir zorluk çekiyoruz 1.Ligde. Tekrar söylemek istiyorum. Akademi takımlarında genç yaşlarda Romanya’nın şuanda en iyisiyiz. Şuanda Romanya tarihine geçtik. Romanya da ilk defa bir futbol akademisi 3 kategoride Romanya şampiyonu oluyor. Bunlar 19 yaşında, 17 yaşında ve 15 yaşında. İlk defa bir futbol kulübü Romanya da 3 kategoride şampiyon oldu. Bu bir mesaj biz bu işe sadece 4 sene önce başladık. Demek ki çok iyi çalıştık. Bugün Boluspor’la oynayan takımın içersinde 10 tane futbolcu bizim kendi akademimizde yetişmiş futbolcu. 94-95 doğumlu oyuncular.”

 

“UMARIM BOLUSPOR İÇİNDE İYİ BİR HAZIRLIK MAÇI OLMUŞTUR”

“Ben biliyorum, PTT 1.Lig çok güçlü bir lig. Birinci lige çok yakın. Ama Boluspor daha 7 gün önce başlamış yeni sezon hazırlıklarına. Şuanda bir karar vermek çok zor. Şuanda bunlar hazırlık maçları. Bizim için çok iyi bir hazırlık maçı oldu. Umarım Boluspor içinde iyi bir hazırlık maçı olmuştur. Ne mutluyum ki Türkiye’deyim tekrar.”

 

“GENÇLERE ÇOK BÜYÜK

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Köroğlu Mah. Berrak Sok. No:3   Tel: 0 533 262 91 29   Faks: İz Akademi Özel Eğitim ve Sağlık Hizmetleri Turizm Nakliye Gıda Yayıncılık Eğlence Hizmetleri Tic. San. Ltd. Şti.
    © 2019 Tüm Hakkı Spor14.com adresine aittir. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.
    spor14.com Bolu Spor14 Gazetesi bilişim, medya uygulamasıdır. Kaynak göstermek koşulu ile içerik, resim ve medyanın kullanımı mümkündür.