Kalpar O maçın rövanşını almak istiyoruz"

12/02/2014
12
ŞUB
2014

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu sahasında Boluspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılar, koşu, kısa pas çalışması ve kültür fizik hareketleri yaptı. İdmanın son bölümünde gol vuruşu çalışıldı. Kaleci Furkan ve Atilla'nın koruduğu kaleleri şut yağmuruna tutan oyuncuların isabetli vuruşları, teknik heyeti sevindirdi. Bazı futbolcular da minyatür kaleye şut çekerek idmanı tamamladı.

Antrenmana, hafif sakatlığı bulunan Musa Sinan Yılmazer ile kaleci Soner Şahin katılmadı.

HER MAÇ FİNAL

Ligde 8 maçtır güzel gidişatlarının olduğunu ifade eden Hüseyin Kalpar, "Boluspor'u da yenmek için gerekli mücadeleyi ortaya koyacağız. Hedefimize doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bu köprünün altından daha çok sular akar. Ligde her maç final niteliğinde" dedi

ÇOK SULAR AKAR 

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar,  8 maçtır güzel gidişatlarının olduğunu Boluspor maçında da kazanma arzusunu sahaya yansıtıp mücadeleden üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi. İlk iki sırada yer alan takımlarla aralarında sadece 8 puanlık fark olduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Haftalar önce bu köprünün altından daha çok sular akabileceğini dile getirmiştim. Gelinen noktada öylede oluyor. Birinci ile aramızda 8 puan fark var. Hedefimize doğru sağlam adımlarla ilerliyoruz. Önümüzde daha çok maç var.

GALİP GELECEĞİZ 

Ligde her maç final niteliğinde. Her takım her takımı yenebiliyor veya puan alabiliyor. Biz mücadele eden bir takımız. Adana Demirspor maçında oyuncularım son dakikaya kadar mücadelelerini ortaya koydu. Şimde tamamen Boluspor maçına konsantre olmuş durumdayız. Rakibimizin küme düşme potasında olması maçın zorluk derecesini artırıyor.  Ancak bizim kendimize olan güvenimiz tam. Sahaya üç puan için çıkacağız ve bunun için  gerekli mücadeleyi ortaya koyacağız. Taraftarımızında desteğiyle galibiyete ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.