Kahramanmaraşspor başkanı Bolu maçı öncesi müjdeyi verdi

26/11/2013
26
KAS
2013

Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin, Birlik beraberlik mesajı verdiği açıklamasında bilet fiyatlarını düşürdüğünü söyledi.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da kulüp başkanı Ufuk Bilgetekin, zorlu Bolu maçı öncesi taraftarlara bilet fiyatlarında indirim yapıldığı müjdesini verdi.

Zor zamanlardan geçiyoruz diyen Bilgetekin, “Zor zamanlar geçiriyoruz. Bu zor zamanları aşmak için hala zamanımız ve imkanımız var. Ligin ilk devresinin bitmesine 5 haftalık bir periyod kaldı. Son zamanlarda ortaya konulan olumlu futbol ilerisi için ümit vermektedir. Yakaladığımız gol pozisyonları değerlendirebilseydik. Şuan daha da başka konuları konuşuyor olabilirdik. Bizler büyük bir camiayız ve geçmişte de çok zor günler yaşadık. Ama her zaman birlik ve beraberlik içerisinde zor zamanları aştık. Şimdi de yine bu gücümüzü kullanacağız. Samimi bir şekilde birbirimize sahip çıkacağız. Bu zor günleri de geride bırakacağız. Ve ben inanıyorum ki her şeye rağmen daha da iyi olacağız. Bolu maçı bizim için bir çıkış maçı olabilir. Bunu da ancak birlikte başarırız. Bu sebeple cefakar, vefakar taraftarlarımızı kapalı tribün 15 lira'dan, 10 lira'ya, maraton tribün ise 7,5 lira'dan, 5 lira'ya düşürülmüştür"dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.