"Kadromuza 1 veya 2 oyuncu daha alacağız"

24/11/2013
24
KAS
2013

Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Kayhan Dalman, Anadolu Basketbol galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada “4’te dört yaptık. En güçlü rakibimiz bu takımdı. Bundan sonra yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz” dedi. 

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 1’inci grupta mücadele eden Boluspor Basketbol takımı hafta sonu sahasında grup lideri Anadolu Basketbol Takımını 87-74 mağlup etti. Zorlu karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Kayhan Dalman “Öncelikle herkese teşekkür ediyorum. Çok güzel bir atmosfer ve seyircimiz hakikaten mükemmeldi. Bizi kırmadılar, bizlere destek oldular. Eski yönetici Fatih Yamaner beyde buradaydı. Bizleri yalnız bırakmadı ve yan yana maç izledik. Bu güzel bir dayanışma örneği. 4’te dört yaptık. En güçlü rakibimiz bu takımdı. Bundan sonra yolumuza aynı şekilde devam edeceğiz ve takım oyuncularımı kutluyorum. Bolulu sporseverlere çok güzel bir galibiyet hediye ettik diye düşünüyorum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

1-2 TRANSFER YAPACAĞIZ

Önümüzdeki günlerde kadroya 1 veya 2 transfer yapacaklarının altını çizen Dalman “Gelecek için kadromuza 1 veya 2 oyuncu daha alacağız. Gündemimizde 2 oyuncu var. Bir üst tur için kadromuza bize katkı sağlayacak oyuncuları transfer edeceğiz” diye konuştu

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.