KADIN HOKEY TAKIMIMIZ İLK ETABI LİDER TAMAMLADI

22/11/2019
22
KAS
2019

Bolu'yu yıllarca hem ülkemizde hem de Avrupa'da yıllarca temsil eden Hokey takımımız yeni sezonda da başarıları ile göz kamaştırıyorlar.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Zonguldak'ın ev sahipliğinde başlayan Kadınlar Salon Hokey Süper Lig müsabakalarında Bolu Belediyespor Kadın Hokey takımımız ilk etapta liderlik koltuğunu yerleştiler. 

Müsabakalar sonunda takımın antrenömrü Yasin Yükseler sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yükseler yaptığı açıklamada "Tabloda anlatılacak çok şey var öncelikle tüm olumsuzluklara rağmen bir arada duran takımımıza sonsuz teşekkürler. Burdan YÖREM MANTI AİLESiNE spora ve Sanata verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. İyiki varsınız . Yine bize destek olan kurum ve kişilere teşekkür ediyorum .
Öncelikle Antrenmanlarımızı yaptığımız ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ Besyo yönetimine ve iZZET BAYSAL ANADOLU LİSESİ Yönetimine, maddi destek sağlayan EMİN SEMERCİOĞLU ‘na, SİNAN BaRUT’a. Su sponsoru olan ABANT SU’ya Manevi destekler de bulunan HOKEY FEDERASYONU ‘na ve GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ’ne teşekkür ediyorum.
Bahsettiğim ve Etmediğimiz herkese selam ve sevgiler. Tabiki Tüm Ailelere..." dedi. 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.