İZZET BAYSAL VAKFI HER ZAMANKİ GİBİ...

17/04/2020
17
NİS
2020

İzzet Baysal Vakfı, 500 aileye yaptığı 500 bin TL’lik yardımın ardından hastanelerde tedavi gören koronavirüs hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere salgın hastanelerine yaklaşık 700 bin TL değerinde sağlık ekipmanları desteğinde bulundu.

Bolu’ya eğitim ve sağlık alanında 144 tesis kazandıran İzzet Baysal Vakfı, koronavirüs nedeniyle zor günler geçiren ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı. Yardıma muhtaç olan 500 aileye yapacağı 500 bin TL’lik yardım için Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri Fatih Yamaner, Kemal Sert ve Mustafa Meterelliyöz, Bolu Valiliği ve Bolu Belediyesinden ihtiyaç sahibi ailelerin isimlerini alarak çalışmaya başladılar. Titizlikle yürütülen çalışmanın ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 500 aileye yardımlar ulaştırıldı.

1 MİLYON 200 BİN TL’LİK BÜYÜK DESTEK

İzzet Baysal Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere yaptıkları yardımın ardından koronavirüs hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere de sağlık ekipmanları desteğinde bulunacak. Vakıf tarafından salgın hastanelerine piyasa değeri yaklaşık 700 bin TL olan 3 adet mekanik ventilatör, 4 adet yüksek akımlı oksijen cihazı ve yoğun bakımda kullanılacak 10 monitör bağışında bulundu. Vakıf, ihtiyaç sahibi ailelere yaptığı yardım ile salgın hastanelerine aldıkları ekipmanlarla birlikte toplamda 1 milyon 200 bin TL’lik yardımda bulunarak Bolu halkına büyük destekte bulundu.

BOLU HALKININ HER DERDİNDE YANLARINDAYIZ

İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Bolu halkının her derdinde yanlarında olmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Gönlümüz aklımız Bolu halkıyla. Rahmetle amcamın izinden Bolu halkının her derdinin sıkıntısının yanında olmaya devam ediyoruz. Bolulular lütfen evlerden çıkmayalım. İstanbul’dan sevgilerimle, Bolu’yu çok özledim” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.