İSTİFA, SON DURUM, EKSİKLER, YAPILMASI GEREKENLER....

22/01/2020
22
OCA
2020

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü haftalık basın toplantısında çok önemli açıklamalar yaptı.

Ligin 2. yarısının ilk haftasında ligde kalmak için yarıştığı Osmanlıspor'a çok önemli 3 puan veren Boluspor'da teknik direktör Osman Özköylü açıklamalarda bulundu.

Maçın teknik detaylarının yanı sıra takımdaki son durumu aktaran Özköylü takımda kazanamama durumunu, oyuncuların durumunu, sakat oyuncular hakkında ki bilgileri herşeyi açıkladı. 

Boluspor camiasının toparlanması gerektiğinide sözlerine ekleyen Özköylü Boluspor'un kazanacağı bir maçla çok şeyin değişeceğini belirtti.  

Boluspor için elinden gelenin çok daha fazlasını yaptığının altını çizen Özköylü; “Ben Bolulu değilim ama ben şimdi bir Boluludan daha fazla bu takım için uğraşıyorum. Bu benim için namus meselesi oldu. Gücüm yettiği yere kadar, başarabildiğim yere kadar bu takım için mücadele edeceğim” dedi.

Boluspor teknik direktörü Osman Özköylü, kırmızı beyazlı taraftarların tepkisinin nomal olduğunu ifade ederek; “İnsan üzülüyor. Bu kadar emeğin boşa gitmesi, taraftarın tepkisi normal. Taraftar bekliyor, iyi oynayan, iyi mücadele eden kaybetse de orada onuruyla başı dik sahadan çıkan bir takım bekliyor. Her oyuncu böyle olmalı. Ben buna üzülüyorum. Maç kaybedebilirsin, kaybettikte. Ama bazı maçlar vardı ki mücadele ettik vicdanen rahatız. Artık oyuncular kendi içinde birlik olacak bizler birlik olacağız. Yönetim olarak birlikte olacağız. Şehir olarak, taraftar olarak şuanda zor bir süreçteyiz. Bu birlikteliği hep beraber sağlamak zorundayız. Ne taraftarın oyuncuya küfretmesi bir çözümdür, ne de futbolcunun taraftara tepki vermesi çözümdür” dedi.

İşte Özköylü'nün yaklaşık 40 dakika süren ve çok konuşulacak o sözlerini videomuzdan izleyebilirsiniz.   

 

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.