İŞTE TRANSFER KOMİTESİ....

10/06/2016
10
HAZ
2016

Boluspor'da başkan Necip Çarıkcı başkanlığındaki yönetim göreve gelir gelmez toplantılarını ve çalışmalarını sıklaştırırken yönetim görev dağılımını da yaptı. Çarıkcı başkanlığında yapılan son toplantıda yapılan görev dağılımında transfer komitesinde yer alacak isimlerde belli oldu.

Başkan Necip Çarıkcı transfer komitesine her dönem beraber çalıştığı Boluspor'a bir çok önemli futbolcuyu kazandıran Osman Gürsoy'u, yurtdışı bağlantıları oldukça iyi olan Bayram Ali Aydoğanlı'yı yine görev süresince beraber çalıştığı isim aynı zamanda Mehmet İnceayan döneminde transferin başındaki isim Seçkin Kavarna'yı, Boluspor'un emektar yöneticilerinden ve başkan Çarıkcı'nın vazgeçemediği isimler Metin Kumaş ve Sefa Meral'i, genç yöneticilerden Murat Ünsal'ı yine Boluspor'da çeşitli görevlerde bulunan Ahmet Ardıhan'ı ve alt yapıda bir çok yaş gurunda hocalık yapan Hakkı Öztabağ'ı aldı.

ÖNCE HOCA SONRA GÜÇLÜ KADRO

Transfer komitesinin görev dağılımı yapılır yapılmaz hoca konusu için görüşmelere başladığı, hocayı imza attırıp güçlü bir kadro için kolların sıvanacağı öğrenildi.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.